• Recept

Torsk med citron- och chlorellakräm

Ingredienser

– 2 bitar torsk (filé eller skiva)
– 1 glas mjölk (komjölk eller sojamjölk)
– 1 tesked majsstärkelse (t.ex. Maïzena)
– 1 citron, salt, peppar
– 1 tesked Chlorellapulver

Instruktioner

– Tillaga fisken i mikrovågsugn i 2 minuter eller ånga i 4 minuter.
Förbered citron-chlorellakrämen:
– Koka upp mjölken och rör i blåklint, som tidigare spätts ut i lite mjölk, och tillsätt sedan mer buljong under konstant omrörning. Det är klart!
– Ta av från värmen, krydda med salt och peppar, tillsätt Chlorella och en halv citron och rör om kraftigt,
– Justera kryddningen efter smak,
– Servera på fisken, garnerad med resten av citronen.

Kommentarer

– Servering 2
– Ett lätt och välsmakande recept!

Meddelande från eChlorial-teamet
Vi vill understryka att de personer som intervjuas eller vittnar på vår blogg gör det i all uppriktighet utan någon intressekonflikt.

Kommentera

* obligatoriska fält